Cel-Fi Solo Company

Cel-Fi SOLO Company


4G & 5G

De Cel-Fi IntelliBoost baseband processor is de eerste geavanceerde micro processor speciaal ontwikkeld voor het optimaliseren van indoor 3G, 4G en 5G signaal.

Met super selectieve digitale filters en slimme echo onderdrukkings technology, presteren Cel-Fi repeaters onvergelijkbaar veel beter dan analoge repeaters. Met als resultaat hoge data snelheden en stabiele, kraakheldere spraak ver-bindingen.

Een offerte op maat

Elk gebouw is anders, wanneer u een maatwerkoplossing wenst, vult u hier uw gegevens in. Maatwerk offertes zijn altijd met onze unieke “no cure, no pay” garantie. Vakbekwame ingenieurs installeren onze professionele repeatersystemen in Nederland en België in gebouwen van 300 tot meer dan 100.000 m2. De technische uitvoering doen wij zelfstandig of in samenwerking met uw eigen technische dienst of
installateur

Cel-Fi Solo Home

Voor kleine én grote bedrijfspanden

De Cel-Fi SOLO company kan modulair worden uitgebreid tot een dekking van 20.000 m2. Ook is het mogelijk om systemen te koppelen waarmee 70.000m2 dekking voor 4G en 5G kan worden gerealiseerd. De installatie is eenvoudig en zelf installeren is mogelijk, maar dient wel zorgvuldig te worden gedaan. Vakkundige installatie door onze engineers is eveneens mogelijk.

Automatische slaapstand

Automatische slaapstand, de Cel-Fi SOLO werkt alleen als het nodig is, wanneer er geen actieve mobieltjes in gebouw zijn of er geen spraak/data verkeer plaatsvind dan staat de repeater in de slaapstand en zend niet. Analoge repeaters zenden 24/7 worden daarom vaak erg warm en verbruiken veel meer stroom.

Up-to-date

Met software updates blijft de Cel-Fi SOLO up to date, analoge repeaters kunnen niet worden geupdate en zijn daarom technisch al achterhaald als je ze koopt.

Company

Installatie voorbeeld

Provider specifieke versterking

Provider specifieke versterking

De Cel-Fi SOLO verstrekt het signaal van 1 provider naar wens, en dus niet van alle providers gelijktijdig. Dit lijkt een nadeel, maar het is een voordeel. Het signaal van alle providers met 1 repeater versterken werkt nooit optimaal omdat de verschillende providers andere frequenties en technieken gebruiken en de masten vaak verschillende locaties staan. Met als resultaat dat het sterkste signaal buiten het meeste wordt versterkt, dit terwijl je juist wil dat het zwakste signaal wordt versterkt. Daarnaast veroorzaken breedband repeaters vaak storingen. Met alle gevolgen van dien. Met de Cel-FI SOLO kunnen wij het signaal van meerdere providers optimaliseren door per provider een SOLO te plaatsen. Dit kan met gebruikt van 1 buitenantenne en 1 binnen antenne.

WAVE app

Beheer en configureer de Cel-Fi SOLO met de WAVE app. Met deze gratis app kun je via Bluetooth zien of de repeater goed werkt, de configuratie aanpassen, nieuwe software uploaden en de provider instellen en wijzigen.

WAVE app