Innovatieve technologie

Let's go digital

Zoek op GSM repeater en je vind heel snel tal van apparaten (Rosenfelt, HiBoost enz) die je in een handomdraai goed signaal beloven van alle providers. Helaas werken deze repeaters in de praktijk zelden goed omdat het relatief eenvoudig analoge breedband signaalversterkers zijn. Techniek uit het GSM tijdperk. Tegenwoordig bellen en appen we over 4G en 5G, geavanceerde digitale technieken. Om dit signaal succesvol te versterken in gebouwen heb je een geavanceerde digitale repeater nodig, de Cel-Fi SOLO.

De Cel-Fi IntelliBoost baseband processor is de eerste geavanceerde micro processor speciaal ontwikkeld voor het optimaliseren van indoor 3G, 4G en 5G signaal.

Met super selectieve digitale filters en slimme echo onderdrukkings technology, presteren Cel-Fi repeaters onvergelijkbaar veel beter dan analoge repeaters. Met als resultaat hoge data 
snelheden en stabiele, kraakheldere spraak verbindingen.

Het grote verschil

 

  • Met software updates blijft de Cel-Fi SOLO up to date, analoge repeaters kunnen niet worden geupdate en zijn daarom technisch al achterhaald als je ze koopt. De digitale Cel-Fi SOLO, werkt ook als het buitensignaal zwak is (1 of 2 streepjes op je mobiel) analoge repeaters hebben ,een veel sterker buitensignaal nodig om te kunnen werken.

  • Automatische slaapstand, de Cel-Fi SOLO werkt alleen als het nodig is, wanneer er geen actieve mobieltjes in gebouw zijn of er geen spraak/data verkeer plaatsvind dan staat de repeater in de slaapstand en zend niet. Analoge repeaters zenden 24/7 worden daarom vaak erg warm en verbruiken veel meer stroom.

  • Provider specifieke versterking. De Cel-Fi SOLO verstrekt het signaal van 1 provider naar wens, en dus niet van alle providers gelijktijdig. Dit lijkt een nadeel, maar het is een voordeel. Het signaal van alle providers met 1 repeater versterken werkt nooit optimaal omdat de verschillende providers andere frequenties en technieken gebruiken en de masten vaak verschillende locaties staan. Met als resultaat dat het sterkste signaal buiten het meeste wordt versterkt, dit terwijl je juist wil dat het zwakste signaal wordt versterkt. Daarnaast veroorzaken breedband repeaters vaak storingen. Met alle gevolgen van dien. Met de Cel-FI SOLO kunnen wij het signaal van meerdere providers optimaliseren door per provider een SOLO te plaatsen. Dit kan met gebruikt van 1 buitenantenne en 1 binnen antenne.

  • Beheer en configureer de Cel-Fi SOLO met de WAVE app. Met deze gratis app kun je via Bluetooth zien of de repeater goed werkt, de configuratie aanpassen, nieuwe software uploaden en de provider instellen en wijzigen.
Wilt u ook een goed bereik?

Vraag dan direct een maatwerk offerte aan.