F.A.Q.

De Cel-FI SOLO versterkt het 3G, 4G en 5G signaaal op banden 1, 3,7,8 en 20. De SOLO selecteerd automatisch de 3 beste frequenties. Dit kan via de WAVE app handmatig worden gewijzigd.

Breedband repeaters die het signaal van alle providers tegelijkertijd versterken werken slecht en
veroorzaken veel storingen in de netwerken. Omdat de masten van de verschillende providers
meestal op een andere afstand en richting van het gebouw staan versterkt een breedband repeater
het sterkste signaal buiten en niet de provider met slecht signaal. In professionele installaties worden
NOOIT breedband repeaters gebruikt.

Ja, dat kan met 1 Cel-Fi SOLO per provider. Er is een koppelset leverbaar waarbij het mogelijk is om
meerdere repeaters op een enkel DAS, antennesysteem te monteren

Ja, in een woning of klein gebouw wel. De buitenantenne moet op het dak of hoog aan de gevel worden gemonteerd. De SOLO zet je neer in de ruimte, de coaxkabel van de buitenantenne draai je vast op de repeater. Klaar! DE Cel-FI SOLO regelt zichzelf automatisch in. Met de WAVE app kun je controleren of je de buitenantenne goed hebt geplaatst. Grotere installaties worden bij voorkeur door onze engineers geïnstalleerd.

Cel-Fi repeaters worden door meer dan 200 providers in ruim 80 landen aan klanten geleverd. In de EU in bijna alle landen. In een aantal Europese landen zijn Cel-FI repeaters licentievrij te gebruiken. Dit in tegenstelling van analoge breedband repeater zoals Rosenfelt en Hiboost die nergens in Europa legaal mogen worden gebruikt. In Nederland dient de gebruiker van netwerk repeater formeel toestemming te vragen aan de betreffende provider. 

Ja, gegarandeerd!, De slimme software zorgt ervoor dat de SOLO nooit storingen in het netwerk van providers  veroorzaakt, ook niet als de repeater niet goed wordt geïnstalleerd. In dat geval deactiveert de repeater zichzelf. Ook werkt de Cel-FI SOLO probleemloos naast WiFi netwerken en andere draadloze systemen.

De Cel-Fi SOLO

Programmeerbaar voor elke Nederlandse provider
TELE2